Ridning, jordarbejde og håndtering af adfærdsmæssige problemer

Der findes uendeligt mange meninger og ideer til, hvordan man træner sin hest på den bedste måde. For mig er det egentlig bare vigtigt, at vi har det sjovt sammen med vores heste samt respekterer dem og behandler dem ordenligt.

Når vi træner vores heste er det vigtigt, at vi ikke låser os fast i en bestemt retning, men at vi tør se muligheder og lade hesten guide os. Jeg tror ikke, at vi alle skal den samme vej, men i stedet bruge tiden sammen med vores heste til at finde netop den vej, som passer bedst til os. Der er dog en del indlæringspsykologi, som er blevet videnskabeligt bevist og det kan være en stor hjælp, når vi gerne vil træne vores heste, at vi sætter os ind i, hvordan vores heste lærer.

Jeg er selv inspirret af akademisk ridning, centreret ridning og den generelle anatomi og biomekanik hos både heste og menneksker. Jeg stræber efter at hestene skal kunne holde til den belastning det giver, når vi vælger at ride på dem. Her hjælper det mig at jeg har viden omkring hestenes hove samt hestenes og rytternes fysiske tilstand.
Christina Fog  | Tlf.: 25670588 | Hestehelhed@gmail.com