Hovtrimning / Paddock Paradise/vandrefold

Paddock Paradise

Paddock Paradise er en fold der er bygget op på en måde, som får hestene til at bevæge sig mest muligt. Det handler om at lave et så naturligt miljø for hestene som muligt.
Ude i naturen bevæger de vilde heste sig ca.30 km om dagen, for at finde føde. Det holder hele deres system igang. Blodomløbet styrkes, musklerne holdes igang og hovene bliver slidt, fordi der er mange forskellige underlag som hestene bevæger sig over. bla. sand/grus, klipper, sten, hårde områder og våde områder. Det er noget af det som man gerne vil efterligne i paddock paradise.
I fangeskab står heste ofte meget stille på folden, eller kommer måske slet ikke på fold. Mange hesteejere er bange for foldskader, men ofte er problemet at hestene står det meste af tiden i en lille boks, og når de så kommer ud har de så meget energi, at de nærmest eksploderer og det er her skaderne oftest opstår.
Hestene bliver måske redet meget, men det kommer aldrig i nærheden af det at bevæge sig naturligt. 
Paddock paradise kan være med til at forebygge skader, da hestenes muskler og system holdes i gang. Mange oplever at deres heste får meget bedre overliniemuskulatur efter at være kommet i paddock paradise og i det hele taget bliver sundere.
 
Har du lyst til at læse mere om paddock paradise kan du købe bogen af mig til 225 kr.
kontakt mig på : hestehelhed@gmail.com
 
 
Christina Fog  | Tlf.: 25670588 | Hestehelhed@gmail.com